Created 11-Jul-16
0 photos
Mandag 11. juli kl. 15.30, Teltet "Hos Anders" Aarhus Jazzklub.
Jesper Thilo, sax, Søren Kristiansen,p. Morten Toftgård Ramsbøl b. Jørn Okbo - plus gæstesolist ...Samara Bahrami vokal - inde :-)
Saxofonisten Jesper Thilo, der i en menneskealder har været en markant frontfigur i jazzens verden, står på scenen i teltet ”Hos Anders” på Telefontorvet mandag 11. juli kl. 15.30. Pianisten Søren Kristiansen, der ligesom Thilo har modtaget den prestigefyldte Ben Webster Pris, er en ypperlig pianist, der virtuost har ladet sig inspirere af især giganterne Oscar Peterson og Art Tatum. De to københavnere har mere end 20 år, spillet sammen tusinde gange.
Kontrabassen er i særdeles gode hænder hos Morten Ramsbøll, der i en årrække har været tilknyttet Aarhus Jazz Orchestra ved siden af sit faste arbejde som professor ved konservatoriet i Graz, Østrig.
Slagtøjet passes af den lokale jazzentusiast og trommeslager Jørn Okbo, der holder musikken pulserende gennem dagens perler, der plukkes fra det klassiske jazzrepertoire.
Som særligt inviteret gæstesolist, af det feminine køn, er inviteret sangerinden Samara Bahrami, der med sin markante stemme og scenebeherskelse er en absolut ”stjerne i svøb”. Samara er især kendt fra det århusianske ensemble ”Sam and the Soulmates” der netop i den forgangne uges jazzfestival i København, har duperet og begejstret det københavnske publikum og anmeldere med skyhøje roser til følge.
Der er således lagt op til en mandag eftermiddags-oplevelse for jazzfans i alle aldre med lyst til en unik oplevelse i Aarhus Jazzklub..

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Bahrami, Hos Anders,, Jesper Thilo, Jesper Thilos Kvartet, Samara, Telefontorvet, alle gallerier, jul-16, video

This gallery is empty.