Erkendelse:
Et foto er ikke mere, hvad det var engang. I dag er det allemandseje på de sociale medier, telefoner og teknologiske vidundere, som bare ”kan det der” i en variation af kvaliteter. Foto ”lånes” i dag uden blusel af stort set enhver uden hensyn til fotografens ophavsret. Det har vi erkendt, og det må vi leve med, hvis vi vil vise vores billeder på nettet.

Derfor Ta’ selv foto:
Vi lægger derfor foto’s online i en opløsning, der er anvendelig på blandt andet de sociale medier. Dem kan du frit anvende mod at du følger de beskrevne regler. Send os en mail hvis du er i tvivl om noget på [email protected], så finder vi ud af det!

Husk: At Ta' selv Foto fralægger sig ansvaret for brugen af billederne som du henter - du har ansvar for at den danske lov om brugsret, ophavsret og privatlivets fred overholdes.

Vores fotografer sletter foto med et smil, også selvom vi skulle have retten på vores side ud fra fotografering i offentligt rum. Vi er ikke interesseret i at have billeder liggende som vores "kunder" ikke ønsker - send en mail eller tal med fotografen på stedet, så "smiler" vi!

I øvrigt har vi en målsætning om ikke at fotografere død, ødelæggelse, pornografi, prekære situationer og personer mod deres ønske.


Til din orientering er fotoudstyr ganske dyrt, og det slides løbende. Hvis du vil bidrage til, at vi fortsat kan levere billeder, er du mere end velkommen til at sende et beløb for et downloadet foto. Kontonumre finder du under fotografernes profiler

Husk dog at ophavsretten altid vil være fotografernes!

Mvh

Ta' selv Foto