Created 16-Jan-16
0 photos
BrassFlavour
Vi begyndte det nye år med lyden af suveræn messing. Smagen af New Orleans er umiskendelig, når det forrygende, unge jazzband leverer grydeklare versioner af gode kendinge – i helt egne versioner.

Bjarke Nikolajsen: trp. Mads Rahbek: sax og clar. Magnus Bak: trb. Thomas Bryla: pia. Casper Jensen: tuba. Søren Pedersen: dr.
BRASSFLAVOUR
Et ungt orkester der spiller traditionel jazz, er efterhånden et særsyn.
Ikke desto mindre leverer Brassflavour spilleglæde og en ungdommelig energi, der er sjælden i en genre, der snart har et århundrede på bagen.
Brassflavour spiller musik, som på intet tidspunkt mister intensiteten og det gode drive. Musikken spilles med en musikalitet og en begejstring for den traditionelle jazz, der ofte får folk op af stolene og ud på gulvet.
Dette har resulteret i, at Brassflavour er et travlt orkester rundt om i jazzklubberne, og er efterhånden fast inventar på de væsentligste danske jazzfestivaler som Riverboat, Copenhagen Jazz Festival, Ribe Jazz Festival og Livø Jazz, men også udenlandske festivaler som Göteborg Jazz Festival har bud efter det unge band.
Brassflavour er lige nu aktuel med deres første plade "A taste of New Orleans," som de har haft stor succes med, rundt om på festivaler og i jazzklubber. En plade nummer to er så småt på vej, så hold øje med Brassflavour.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:BRASSFLAVOUR, Hos Anders, alle gallerier, jan-16, jazz, musik, video, Århus Jazzklub

This gallery is empty.