Created 11-Mar-18
0 photos
Vi venter på Bjarnes KLUMME, da det var husorkestret der spillede.

Bjarnes Klumme:
Søndagsjazz på Teaterkatten, 11/3, Kuul Katz.
Det blev en skøn eftermiddag med fuldt hus og fuld knald på musikken.
Ud over husbandet, mine egne Katz: Larz Vegaz, JC Carlsen og Kristoffer Lysgaard, var der mødt ikke færre end 3 fine pianister op, som alle sad ind.
Ivar Sørensen har erfaringer fra et langt musikliv som barpianist og med Gud og hvermand, og går glad og professionelt ind i enhver sammenhæng. Niels Erichsen er en gennemgående skikkelse og fremragende pianist i dansk jazzmiljø, som altid er en fornøjelse at høre, og så var vi så heldige, at Hans Knudsen var blevet i byen, efter et succesfuldt job på Aarhus Jazzklub. Hans er vokset op i traditionen omkring musikken fra New Orleans og er i dag en af de bedste pianister og sangere inden for den ”ægte” boogie- og bluestradition, hvad han viste et par formidable eksempler på. Vi håber, han dukker op igen snart.
Også et par vokalister fik vi at høre: Den talentfulde, nye sangerinde Karen Bjørnskov, og selvfølgelig et par numre med altid gode Tom Bredahl.
Næste søndag, 18/3, kl. 14.30, står i saxofonens tegn: Multisaxofonisten Mr. Kringelsax, aka Niels ”Gokke” Barfod, med The Tough Three: Stoffer, JaySee and Me. Vi ses.
Bjarne Kuul.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Søndagsjazz, Teaterkatten, alle gallerier, jazz, mar-18

This gallery is empty.