Thank you for your patience while we retrieve your images.

Created 24-Oct-15
73 photos
Kramboden i Odense

Sidst opdateret 2. december 2014

Kramboden er en antikvitetshandel i den stille Nedergade i Odense. Den ligger i en smuk, gammel købmandsgård fra 1500-tallet.
Dengang var den blot en købmandsforretning, men i dagens Kramboden sælges et væld af spændende køkkengrej og antikviteter. Butikken er i sig selv et levende museum, og købmandsgården er i dag en fredet bygning.
Kramboden er en tætpakket butik fuld af sjove danske hverdagsting fra de sidste fire århundreder. Foruden køkkengrej er der armbåndsure, slik, petroleumslamper og gammeldags legetøj. Meget af det er fra dengang, hvor man lavede legetøj af træ, men Kramboden sælger også små legetøjsbiler og børnecykler af metal.
Alt sælges med et certifikat der giver garanti for alder og autenticitet. I baglokalet kan man få repareret ting og sager af både tin, sølv, kobber og messing. Kramboden fremstiller også fine emaljeskilte på bestilling.
Nedergade er en del af Odenses gamle bydel, som er kendt for sine hyggelige bindingsværkshuse og specialbutikker. Gadens navn betyder “den nedre gade”, og den ligger i byens hjerte, hvor den berømte eventyrforfatter H.C. Andersen engang boede. Lige i nærheden, på Sortebrødre Torv, er der én gang om ugen et fantastisk marked med mange friske grøntsager og andre produkter fra bondegårdene udenfor Odense.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Odense, alle gallerier, antik, kramboden, køb, købmand, okt-15, oplevelser, salg, seværdighed

Kramboden Odense 001Kramboden Odense 002Kramboden Odense 003Kramboden Odense 004Kramboden Odense 005Kramboden Odense 006Kramboden Odense 007Kramboden Odense 008Kramboden Odense 009Kramboden Odense 010Kramboden Odense 011Kramboden Odense 012Kramboden Odense 013Kramboden Odense 014Kramboden Odense 015Kramboden Odense 016Kramboden Odense 017Kramboden Odense 018Kramboden Odense 019Kramboden Odense 020