Created 31-Dec-13
0 photos
En forrygende eftermiddag Hos Anders som opvarmning til et festligt årsskifte. Stemningen var helt i top, hvilket orkestret bidrog til med bravur. Tilsidst var der dog sp mange mennesker at fotografen havde sit besvær med at få de nytårsmodeller i "kassen" som han ønskede; men se stemningen på www.taselvfoto.dk - følg reglerne og nyd stemningen - den var go'.
Orkestret, ja læs:


ALSIDIGHED ER ADELSMÆRKET
Punkt 22 serverer en stærk bryg af aromatisk, uforfærdet countrymusik, rock og pop med afsæt i de oprindelige rødder tilsat sprudlende humør og spilleglæde samt et stænk Tennessee Whiskey garneret med sobre soli og vitale vokalharmonier.
Musikken henter sit brændstof i den amerikansk-engelske sound og et solidt rytmisk drive. Stilen er yderst alsidig og spænder fra livlig country til rock til finere sorter af ”no bulshitt” folk limet sammen af smægtende popballader og solidt svingende 50’ rock’n’ roll.
Punkt 22 rækker således tommelfingeren i vejret og blaffer rundt i krogene af den varierede americana stil og finder sjove, finurlige og følsomme sange om romantik og skønne kvinder og alt det andet, som giver livet og Punkt 22 stil og kulør.
Der er glimt i øjet og appel til fødderne, når dette energiske sammenrend af sejt swingende sjovere sætter stikket i og slår fra sig. Et repertoire med stor spændvidde er orkestrets force og suger med varierende impulser uundgåeligt publikum mod dansegulvet.
John Møldrup – Ebbe H Lautrup – Jes Halding – Jan Locht – Mogens Balle – Jan Rosenkrantz
N

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:2013-december, Hos Anders, Punkt 22, gratis, billeder,, alle gallerier, dec-13, dec-2013, december 2013, festlig, foto, fotos, musil, nytår, orkester, photo, stemning

This gallery is empty.