Thank you for your patience while we retrieve your images.

Created 30-Oct-16
85 photos
Rock i Forsamlingshuset Lørdag d. 29 Oktober
Special Delay følger op på succesen fra sidste gang og kommer og spiller.
Gratis Entre - Dørene åbner kl 19:00 og musikken starter 20:00
Pengene fra salget af øl og vand, går til fordel for Tåstrup Forsamlingshus.

Om Heratic:
"De har kun lige dannet band, men deres interne kemi er i flammer, da de på kryds og tværs har historie sammen.
Trommeslageren Andreas Haastrup Beck er nemlig tæt familie med forsangeren Maria Bianca Beck, og de har begge tilbage i tiden dannet band med bassisten Lau Kure.
Herudover går Maria på gymnasie med guitaristen/ korsangeren Nils Elsberg og guitaristen Henrik Cadag Mølgaard Hansen. De har på meget kort tid fået stablet nogle covernu...mre på benene, og har planer om at lave deres eget i fremtiden. Hver især er de forskellige, men på et punkt er de ens; de elsker musik. De er musik.
Det var deres interne historie der førte dem sammen, men det var deres bandlærer Hans-Jørgen Brændsgaard der gav dem chancen for at lave musik ved både at tro på dem og skaffe dem steder at spille.
De vil kæmpe hver eneste dag for at blive bedre, de vil bringe jer musik, de vil bringe jer en fest og de vil give jer et smil på læben. De er HERATIC."

Om Special Delay:
"Special Delay er et band fra Djursland, der blev dannet i 2014 og består af fire entusiastiske musikere, med kærlighed for rock-musikken. Trommerne er energiske, bassen er funky og guitaren er så heavy og tung, at guitaristen går til kiropraktor med rygproblemer. I fronten står vokalen og får harmonien i bandet til at opstå og gir Speciel Delay sin egen lyd. Special Delays materiale spænder bredt, ligefra ballader til Funk-Punk og Hard Rock. De har sin inspiration fra bands som The Ramones, AC/DC, DAD, Sex Pistols, Green Day, Deep Purple med flere.
Jesper Hermann: Trommer
Emil Mathiasen: Bass og Vokal
Flemming Mathiasen: Guitar
Mie: Vokal"

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Emil, Flemming, Mie, Andreas, Bass, Beck, Bianca, Djursland, Elsberg, Guitar, Haastrup, Hermann, Jesper, Maria, Mathiasen, Mathiasen, Rønde, Trommer, Tåstrup, Vokal, Vokal, alle, cadag, delay, forsamlingshus, gallerier, hansen, henrik, heratic, hygge, kure, lau, musik, mølgaard, nils, oct-16, rock, special, talent

DSC_0001 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0002 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0003 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0004 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0005 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0006 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0007 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0008 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0009 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0010 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0011 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0012 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0013 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0014 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0015 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0016 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0017 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0018 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0019 Rock i forsamlingshuset_resizeDSC_0020 Rock i forsamlingshuset_resize