Created 8-Aug-16
0 photos
Mød “Falkemanden”. En langskægget tosse, som deler sin naturskønne ejendom, sit liv og sit hjem med adskillige høge, falke, ugler og ørne. Med åbningen af Silkeborg Rovfugleshow er det nu også blevet muligt for andre at opleve ”Falkemandens” fascinerende rovfugle og ugler på faretruende tæt hold. MÆRK SUSET.. Unge som gamle gyser i det. underholdende, lærerige og yderst utraditionelle show, når fuglene i samarbejde med falkoneren viser eksempler på deres fantastiske jagt- og flyveegenskaber. Måske får du endda selv chancen for at holde en rovfugl eller ugle.

Falkemanden alias Falkoner Flemming Sanggaard har hele livet beskæftiget sig med sin store lidenskab: natur og vilde fugle. I barndommen blev områdets fugle tæmmet, og han sås ofte i følgeskab af en fritflyvende allike eller krage.
I Danmark kræves en tilladelse for at holde rovfugle og ugler i fangenskab.
Med tiden er rovfugleholdet vokset og med åbningen af www.silkeborg-rovfugleshow.dk er det nu også blevet muligt for andre at opleve de smukke og imponerende rovfugle og ugler på tæt hold.
Da Silkeborg Rovfugleshow er beliggende i et fantastisk naturområde med dybe skove, smukke moser og bakkede hedestrækninger og så tilmed direkte ved offentlig asfalteret natursti, så er der altså udover det unikke, underholdende og lærerige rovfugleshow også gode muligheder for, at opleve noget af områdets fantastiske natur og dyreliv. Medbragt mad og drikke må selvfølgelig gerne nydes på de naturskønne åbne samt overdækkede picnicområder med bl.a. udsigt til stedets dådyr og imponerende amerikanske bisonokser

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Flemming Sanggaard, alle gallerier, aug-16, natur, naturskønt, oplevelse, rovfugle, rovfugleshow

This gallery is empty.