Created 21-Feb-15
0 photos
Bourbon Street Jazzband’Musikken
Bourbon Street Jazzband spiller traditionel jazz, boogie-woogie og swing i en meget udadvendt og dansabel stil, krydret med flotte blæserarrangementer, en medrivende rytmegruppe og gode vokaler, hvilket kan høres på de indtil videre 10 udgivelser.Pressemeddelelse om Bourbon Street Jazzband (2010-13):
De unge herning-drenge, der i 1956 dannede Bourbon Street Jazzband, drømte ikke om, at deres nye hobby skulle blive en langtidsholdbar succes. Så holdbar, at orkestret, i 2006 fejrede sit 50 års jubilæum. Gennem alle årene har Bourbon Street Jazzband blandet sig med toppen af dansk jazz. Det er blevet til foreløbig 10 udgivelser, samt rejser til festivaler i Europa, Amerika, Afrika og Asien. Den faste bastion har i mange år været Silkeborg, og orkestret var da også fødselshjælpere for ”Riverboat Jazzfestival”, og har optrådt på denne hvert eneste år siden begyndelsen.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Bourbon Street Jazzband, Bourbon Street Jazzband, Odder, Odder Jazzklub, Pakhuset, alle gallerier, alle gallerier, feb-15, jazz, musik

This gallery is empty.