Created 17-Mar-14
0 photos
lørdag d. 15.3.2014, løb Aabenraa Bokseklubs årlige boksegalla i Sønderjyllandshallen af stablen.

Forrygende, fantastisk og fænomenal er nogle af de stikord, som gallaen bedst beskrives med!

Der var 11 flotte boksekampe med 22 toptændte boksere, som leverede en fænomenal indsats.

Rammerne var sat i Sønderjyllandshallen fede lokaler med lys, røg, damp og alt hvad der bimler og bamler for at sørge for, at publikum og boksere kom i den helt rigtige stemning.

Aabenraa Bokseklub havde selv 5 boksere i aktion, som diskede op med virkelig flotte kampe - og jublen er stor i klubben efter, at de sikrede sig 4 sejre ud af 5 mulige.

AABKs Jonas Hoiland mødte Alias Razai fra Viborg AK i en kamp, hvor der fra starten var der lagt op til en herrefight, og Jonas kæmpede sig igennem på mange kombinationer og indædt vilje og vandt således kampen med dommerstemmerne 3-0.

Herefter så vi AABKs Thomas Norris og Ahmad Hassan Ahmad fra Korsør ABK i en hård kamp, hvor Thomas gjorde det flot, men virkelig kom til at kæmpe for sejren og kunne i sidste ende trække sig ud af den hårde kamp som sejrherre.

AABKs Kris Thomsen mødte Nicolai Byrialsen fra Viborg AK. Kris er kendt for sin superhøje kondition, og det var en kamp med mange hurtige kombinationer og højt tempo. Desværre fik Kris 2 advarsler, 1 for at slå under bæltestedet og 1 for urent stød, og tabte derfor kampen efter en godkendt indsats.

AABKs Tesfaye Zelelew leverede en elegant kamp med flotte kombinationer mod Hamoon Aghabahabazah fra Flensborg BK og vandt den spændende kamp med dommerstemmerne 3-0.

I aftenens næstsidste kamp så vi AABKs Johannes Kristensen levere en virkelig flot indsats mod Mads V. Larsen fra Kalundborg BK. Johannes dominerede kampen fra start til slut med flot boksning i en medrivende kamp, som blev stoppet på Teknisk Knock Out, da Mads V. Larsen tilsidst måtte stoppes pga. en øjenskade. Johannes vandt både kampen og titlen som aftenens Bedste Fighter.

Aftenens bedste tekniker blev Dennis Nyamor Bdege fra Flensborg BK, som leverede en smuk kamp mod Nick Hansen fra Korsør ABK.

Som en del af alliance samarbejde var Aabenraas ringside forstærket af boksere fra Sønderborg og Felsted Bokseklub, som også leverede solide indsatser med 2 vundne kampe ud af 3 mulige.

I Aabenraa Bokseklub er vi fantastisk stolte af aftenen i Sønderjyllandshallen og meget taknemmelig for den opbakning, der er vist fra alle kanter. Det betyder utrolig meget for os at kunne lave dette arrangement; hermed styrker vi nemlig holdånden i klubben og motivationen hos vores boksere, så de også får lov til at bokse på hjemmebane.

Stemningen var sat fra gæsterne ankom og ikke én i salen var i tvivl om, hvornår bokserne fik sat en træffer ind - det er ubeskriveligt at være med til denne boksefest! Siden den sidste boksegalla i marts sidste år har AaBK pralet af, at I Aabenraa har de det bedste boksepublikum, og denne status blev slået fast med syvtommer søm i går aftes af et brølende, klappende og medlevende publikum.
Tjek bokseklubbens hjemme side her
http://www.aabenraabokseklub.dk

deres facebook side er her

https://www.facebook.com/pages/Aabenraa-Bokseklub/1449821368580957?fref=tsFelsted bokseklub kan du synes godt om her
https://www.facebook.com/FelstedBokseklub?fref=tsog Taselvfoto kan du synes godt om her
https://www.facebook.com/TaSelvFoto?fref=ts

Categories & Keywords
Category:Sports
Subcategory:Boxing
Subcategory Detail:
Keywords:Aabenraa, alle gallerier, billeder, boksning, fight, foto, fotos, lyd, lys, mar-14, næver, stævne

This gallery is empty.