Created 18-Mar-18
0 photos
Søndagsjazz hos Café teaterkatten

Bjarnes KLUMME:
Søndagsjazz på Teaterkatten, 18.3. med Niels Barfod.
Jeg har haft en travl uge, hvor vi musikere, sammen med Teaterkattens indehaver, Jesper Svendberg, har lagt mange store planer for Søndagsjazzens fremtid. Det samarbejde lover rigtig godt.
Vi havde i søndags besøg af en af Aarhusjazzens virkelige originaler, som har været med siden 60’erne, i Det Beskidte Dusin, Arosia, East Coast Jazz Band Peder Pedersens Big Band, og mange flere.
Niels ”Gogge” Barfod har sideløbende med hele tiden at udvikle sig som musiker på sopran-, alt-, tenor- og bassax, haft tid til lidt bijob som Cancerforsker, Senior Scientist, Rhododendronekspert, og lidt sangkor, uden at miste grebet om nogen af delene.
Det første fik vi en smagsprøve på i søndags. Hans tenorspil er flydende, med mindelser om Zoot Simms, dristigt og rytmisk, han tør noget, og blæser på om der kommer et lille piv fra saxen. Det hører med, hvis man ikke kun spiller på det sikre.
Et par Bechet-numre viste ham som fin sopransaxofonist, og den store, dybe bassax honkede sig ind i alles hjerter.
Og så var han klædt i sin skotske familie, MacGogge Klanens klantøj. Stort.
Vi andre i maskinrummet, Kristoffer Lysgaard, Jesper Carlsen og jeg selv er da også gode, ligesom Karen Bjørnskov og Tom Bredahl, som sang en sang.
Endnu en dejlig søndag eftermiddag.
Næste søndag, 25.3., et længe ventet gensyn med trommeslager Uffe Hansen, med storebror Lars Vegaz, B. Kuul og Big John Andersen.
Bjarne Kuul.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Café Teaterkatten, alle gallerier, jazz, mar-18, musik, søndagsjazz

This gallery is empty.