Created 10-Jul-16
0 photos
- at læse på nettet:


Medlemmerne fandt sammen i 2007 med hver sin musikalske baggrund, og spiller glad, New Orleans inspireret jazz og dertil gode gamle danske travere til at synge med på i bedste Papa Bue stil.

Musikken kan bruges til enhver festlig lejlighed, både som lytte- og dansemusik. Jazzmusik gør altid lykke både hos de ældre der kender og nyder den, og hos de unge der overraskes over energien og styrken i den levende jazz

Bandet består af rutinerede og entusiastiske jazzveteraner fra Nordjylland. Vi spiller en glad swingende jazzmusik, hvis rødder i New Orleans- og Dixieland jazzen altid er tydelige.

På klarinet finder vi Jesper 'Grammy' Gram-Hansen, på trækbasun Niels Jørgen 'Sweettone Nisse' Christensen, på trompet og vokal Brian 'Junior' Toft.
I rytmegruppen finder vi på banjo og vokal Erik 'Mr Winterbottom' Vinther, på sousafon Brian 'Senior Bas-Olsen' Bützau Olsen og trommer og vaskebræt trakteres af Jan 'Blondie' Holmgaard. På piano tryller Anders 'Barf'' Barfoed på tangenterne.

Bandet er blandt andet kendetegnet ved at anvende sousafon i stedet for kontrabas, hvilket har den fordel at bandet er mobilt, og derfor også optræder som Street band.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:East Harbour Jazzband, Hos Anders, Ta' selv Foto, Telefontorvet, alle gallerier, hygge, jazz, jul-16, musik, søndag

This gallery is empty.