Created 6-Apr-14
0 photos
Så har Adam fundet kameraet frem efter en længere pause, og smuttede afsted til Frederecia, hvor der i denne weekend, blev afholdt Bilmesse og brugtmarked. Et sted hvor der kan findes den lille dims, man lige mangler til sit projekt, hjemme i garagen. Men også stedet hvor man kan købe et ny projekt til garagen, evt en ny bil, motorcykel og/eller en kanllert. Man kan også bare gå rundt og nyde de mange flotte biler.
Fælles for det hele, er at alt er til salg for den rette pris, og med de mange ” Solgt” skilte som jeg så idag, så har der været en del med det rette tilbud.
Der var Ca. 300 specialbiler, som var til salg og kunne købes direkte af ejeren på messen , derudover var der messen ca. 150 salgsstande med knallerter, MC'er og dele - nyt og brugt - alt fra Alfa til Zodiac-dele, dæk, indtræk, forsikring, litteratur og andre relevante ting til hobbyværkstedet.
Ca. 100 kræmmerstande, antikke ting, gamle modelbiler og legetøj, skilte, husgeråd, tøj, lædervarer, hobbyartikler og partivarer og ca. 35 klubstande der visste hvad deres hobby kunne præsentere og delte deres interesse og erfaringer med andre med samme interesse.
Over 14000 personer gæstede messecenteret i Frederecia, dertil kommer også alle udstillerne, så det var en god oplevelse for en af arrangørene Carsten (Cawdy) Nielsen, som sagde at det var godt nok lidt hektisk, men det var dejligt, at der kom så mange til messen.
Hvis man ikke nåede det i denne weekend, så er muligheden igen til efteråret i weekenden 18 og 19 oktober.

Categories & Keywords
Category:Transportation
Subcategory:Cars
Subcategory Detail:Exhibition
Keywords:Apr-14, Audi, Foto, Sjældne, VAG, VW, alle gallerier, amerikanere, billeder, bilmesse, brugtmarked, dimser, gamle biler, klassikere, kræmmermarked, oldies, reservedele, ta selv foto

This gallery is empty.