Created 3-Aug-13
0 photos
Kajakpolo
Lyst til at spille kajakpolo?
Kajakpolo er en actionsport med fuld fart på. Er du en vandhund med hang til hold og boldspil er det måske noget for dig. Det er en holdsport hvor 5 spillere på hvert hold skal score på mål der hænger ca. 2 meter over vandet. Der spilles på en bane på 35x23 m og en kamp varer 2x10 minutter. I Danmark er der ca. 1000 aktive kajak-polospillere og sporten er i kraftig vækst. Sporten er anerkendt under Dansk Idræts Forbund og der spilles turneringer både mod danske og udenlandske hold. Du behøver ikke nogen særlige forudsætninger ud over at du kan svømme. Nødvendigt udstyr kan du låne af klubben. Har du lyst til at prøve at spille kajakpolo kan du kontakte Aarhus Kano & Kajak Klub [email protected].
I dag var der på Strandbaren i Århus åbent hus hvor interesserede kunne få en tur på banen - og enkelte i baljen. Endnu en god aktivitet på Strandbaren som klæder havnefronten i Århus - og så er der masses af fantastiske drinks til rimelige priser - hurra for det!

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Photo, Strandbaren, afslapning, alle gallerier, aug-13, drinks, foto, fotos, gratis, gratis billeder, hygge, kajak, kajakpolo, sand, udsigt, Århus

This gallery is empty.