Created 6-Apr-14
0 photos
Den Gamle By er snart påskeklar;
Påske med gæk og gode oplevelser
Fra lørdag den 12. april er der for alvor liv i bykvartererne i Den Gamle By. Bageren tænder op i den store ovn, isenkræmmeren pudser butiksvinduerne og præsteenken trækker i krinolinen. Den Gamle By klar til endnu spændende sæson.
I Renæssancegården kan børnene male påskeæg, klippe gækkebreve og fremstille bolsjer hver dag i påskeferien. Det koster 20 kroner at deltage. Der vil også være skattejagt for hele familien - skattekortet udleveres gratis i billetsalget.
Bageren, isenkræmmeren, boghandlen, konditoriet og købmanden holder også åbent. Og rundt omkring i Den Gamle By kan I møde tjenestepigen, præsteenken, butikssvenden og gårdskarlen.Den Gamle By
Viborgvej 2
8000 Århus C
Danmark
www.dengamleby.dk
Den Gamle By
Den Gamle By i Aarhus er en seværdighed i verdensklasse med 75 historiske bygninger, haver, udstillinger, boliger, butikker og værksteder. Museet er et levende billede af livet, som det var i de gamle danske byer. Her kan I opleve en købstad som på H.C. Andersens tid, og I kan møde 'de gamle beboere', se deres stuer og køkkener og nyde duften i deres haver. Prøv de gammeldags lege og gå på opdagelse i museets store udstillinger.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Den Gamle By, alle gallerier, apr-14, for børn, levende museum, museum, oplevelser, påske

This gallery is empty.