Created 11-Feb-18
0 photos
SØNDAG, d. 11. februar, 14.30 til 17.30
på Café Teaterkatten, Kannikegade 12:
KUUL KATZ, m. Finn Odderskov, sax/klar, Bjarne Kuul, guit/sang, Ole Ulvedal, kontrabas, Kristoffer Lysgaard, trommer.
Jazz fra 1. Mosebog og fremover.
Kom i god tid, Fri entré
Bjarnes KLUMME:
Finn Odderskov på Teaterkatten, 11.2.18
Det var et rigtigt møgvejr i går.
Så det var en rigtig dejlig overraskelse, at så mange alligevel var mødt op, ja faktisk flere end til åbnigen, ugen før.
Mange ny ansigter, det tegner godt for Søndagsjazzens fremtid.
På trods af, at vi i øjeblikket i høj grad trækker på de samme navne blandt musikerne, denne dag Finn Odderskov, der, som sædvanlig trak det store læs, er kommet fint fra start. Finn fyldte 70 sidste år, og måtte for nylig en tur på værksted og have skiftet et par reservedele, men nu er han tilbage i fuld form, toptunet og for fuld udblæsning.
Kristoffer Lysgaard, trommer, er altid en oplevelse, hans soli får folk op af stolene, og så havde den eminente bassist Ole Ulvedal sin debut på "Katten", med vanlig stor tone og drive. Jeg selv er klassens klovn og sprechtalmeister.
Derudover fik vi i et par numre med bop-trompetisten Pål Wara at høre og også dristige saxofonist Niels Barfod, som snart får en hel søndag eftermiddag. Og med vanlig feeling sang Tom Bredahl aftensangen. Dejlig eftermiddag.
Tak til alle de fine musikere, Caféejer Jesper og det dejlige publikum, som bidrager til at Søndagsjazz på Teaterkatten kommer til at fortsætte.
Næste søndag er med den fine sax/klarinettist, Lars Vegaz i front. Vi ses.
Bjarne Kuul.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Teaterkatten, alle gallerier, feb-18, jazz, musik, søndagsjazz

This gallery is empty.