JensJens

 

 

 

 

Navn: Jens Erbo Nielsen

Firma: Erbo Sports Foto
Adresse: Vestsjælland
Telefonnr.: 21737793
Mailadresse.: [email protected]

Face Book: https://www.facebook.com/ErboSportsFoto/

Kontonr: 2233 3491374755

MobilePay: 21737793

Udstyr: D500 og D90 og diverse objektiver
 

Lidt om mig selv
Jeg er en mand på de 50, gift og 2 børn.
Jeg har siden min ungdom, taget et hav af billeder. Først mest koncert og dyre billeder. Koncert billeder løb lidt ud i sandet i takt med at man ikke måtte have kamera med til koncerter. Men det er en ting jeg faktisk savner.

Efter jeg fik børn for 20år siden, blev fokus mere og mere sports billeder. Det er primært blevet til gymnastik, fodbold og esports billeder. Men med sport billeder gælder det om at fange øjeblikket. Det er det jeg syntes er det sjove med sportsbilleder. Og det er lige meget hvilket niveau, og hvilken sport vi snakker om.

Jeg tager 99% af alle mine billeder uden flash. Da jeg gerne vil have billeder der gengiver det jeg ser uden kunstigt lys. Er heller ikke sikker på en sports udøver bliver glad for at få smidt en flash i hovedet, imens de udøver deres sport.
Derfor er jeg heller ikke den der gør mig meget i at overredigere billeder. Billeder skal tages rigtigt, og ikke skabes i PCen.

For et par år siden startede jeg et lille firma ved siden af mit almindlige arbejde. Erbo Sports Foto så dagens lys. Der bliver som navnet antyder taget en masse sports foto. Det er både idrætsforeninger og private som er mine kunder.