Created 18-Jan-15
0 photos
Tunø Festivalforening og Folkestedets venner, gjorde det igen!
Konceptet intim koncerter, havde sin anden omgang i det ny etablerede samarbejde mellem de 2 foreninger. Tunø Festivalforening står for musik og teknik, sælger billetterne, mens Folkestedets venner står for mad og drikke. Det hele foregår i frivillig huset, Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C.
Koncerten, som denne gang var med The Beatrio, var delt i 2 sæt. Første sæt hvor Per Wium fortalte anekdoter fra The Beatles æraen, samtidig med at The Beatrio gav akustiske The Beatles numre, til opfølgning af anekdoterne. Per Wium ved alt – næsten – om The Beatles, som han også har skrevet bøger om, så der var virkeligt gode anekdoter at høre.
Da andet sæt startede, var der sat strøm til instrumenterne. Så fyrede The Beatrio den af på ægte The Beatles manér. Det var så fedt. En lyd som var det The Beatles selv, med harmonier, guitarer og trommesolo, så man skulle tro, John, Paul, George og Ringo stod på scenen.
Konceptet er kommet for at blive og der er allerede planlagt flere koncerter.
15. marts 2015 kommer forsangeren fra Coast, Paul Eastham, med akustiske Coast numre og andet godt.
10. maj 2015, er det Kenn Lendings blues band, der giver en gedigen gang guitar.
25. oktober 2015, får vi besøg af Mikael K og Klondyke, som spiller underfundige numre om personer fra det nordjyske, samt snage om udkants Danmark.
15. november 2015, kommer, Irish 5, et orkester med rødder i det Tunøsiske! En blanding af Punkt 22 og McPesen, som spiller bl.a. irske, amerikansk folk. Da det er tæt på jul, har de lovet at øve et par julesange J

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Beatles, Beatrio, Folkestedet, Tunø Festival, alle gallerier, jan-15, musik, stemning

This gallery is empty.