Created 25-Feb-18
102 photos
Bjarne Juul's KLUMME:
Søndagsjazz på Teaterkatten, søndag, 25/2/18

Det kan virke lidt trivielt og utroværdigt, efter hvert et arrangement, at være nødt til at skrive: “ Kold da kæft, hvor går det fedt!. Men jeg kan bare sige, at “Hold da kæft, hvor går det fedt”
Og så med så dejligt et fuldtalligt publikum og nogle superdejlige musikere, som jeg har det store held at spille med. Odderskov var da rigtig spilleliderlig, og så havde vi en fremragende trommeslager, Peter Bjerrum, om hvem en af gæsterne sagde til mig: “Dejligt at høre en trommeslager, der spiller melodien”. Det er en stor kompliment, som jeg også deler. Og et par gode pianister sad ind: Niels Erichsen og Ivar Sørensen. Og så JC og mig selv. Masser af mennesker, god stemning. Hvad kan man ønske mere?
Ellers, kære venner: Næste søndag, kommer Sam and the Soulmates. Det er et band, som burde spille i en dyr luderbar i Rio, havde jeg nær sagt, men retter det til en natklub i New York. Medrivende latinmusik. Samarah synger inciterende, og ser hamrende godt ud, Morten Haugshøj, er en eminent guitarist, Thomas Sejten, wauv, bas, Kris Lysgaard, manner!, trommer, og Mr. Slips, Bjarne Slipsager, på sax mm. Kom til hed Rio-stemning.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Teaterkatten, alle gallerier, feb-18, jazz, musik, søndagsjazz

~$0~$1~$2~$3~$5~$6~$8~$9~$10~$11~$12~$13~$14~$16~$17~$18~$19~$20~$21~$22